titel
Last updated: 18-05-2017

Ierse Feestmuziek!

 

The Doggy Few zijn een Ierse feestband met alles in huis voor een leuke (mid)dag of avond boordevol Ierse muziek!

 

We spelen vrolijke dansmuziek (jigs en reels), afgewisseld met een enkele tragische ballade over drank, oorlog en de zorgen van de liefde, maar vooral ook veel vrolijke liederen over nog meer drank, vrouwen en historische gebeurtenissen.

 

Voor elke gelegenheid hebben we de perfecte samenstelling, variënd van een duo met zang, gitaar en accordeon, fluit of viool (voor een rustig en gezellig achtergrondoptreden), tot een concert of volledige festivalact bestaande uit een 3- tot 6-mansband zonder of met Ierse dansers en/of een Ierse dansworkshop (een ceili of ceilidh).

 

In kleine tot grote(re) samenstelling stonden we al op of in diners, verjaardagen, musea, festivals, bedrijfsfeesten, kroegfeesten, bruiloften, congressen, radioshows en meer!

 
Klik hier voor onze muziek!

 

Jigs, reels, opzwepende en vrolijke dansmuziek. Ontroerende verhalen en onzinnige gedichten. De authentieke Ierse pubsfeer…

Zelfgeschreven liedjes en ook meer en minder bekende traditionals en werk bekend van Pogues, Dubliners, Clancys, Planxty: ruige liederen over drank, nog meer drank, werk, vrouwen, ontrouwe mannen en oorlog, maar ook ingetogen melancholische ballads, over liefde, afscheid en weerzien. 

 

Wat de 'Dogs' bijzonder maakt, is onze eigentijdse benadering van de Ierse deunen, het authentieke 'pubgeluid' en bovenal ons enthousiasme op het podium. De band bestaat uit vrienden die het heerlijk vinden om Ierse muziek te spelen, en dat is steeds te zien en te horen!  

 

Klik hier voor videos van The Doggy Few Trad Show

Klik hier voor een kroegoptreden met dans

Klik hier voor een video van onze dansworkshop met livemuziek